Kommentarer: 4    Postet: 26.10.2008   Klokken: 10:03   Kategori: Blogg
Min elskede pappa kom i dag inn med varme rundstykker og kaffe på senga.
Ingenting sørger for en bedre start på dagen. Absolutt ingenting.

Okei, så var kanskje ikke frokosten min såpass fin,
men jeg liker egentlig pappas "såenkeltsommulig"-frokost.

frokost

Jeg er faktisk ganske bortskjemt på sånt. Faren min er et selverklært C-menneske (legger seg dritsent, står opp grytidlig), og i helgene har han ikke bedre ting å finne på enn å vekke meg med lukten av koffein og lyden av hans smågrove morgenstemme mens han prøver å balansere både seg selv og maten over haugene med rot på rommet mitt. Det er en ganske fin ordning, for på den måten får han meg opp av senga til en rimelig tid, samtidig som han slipper en furten fjortisjente som smeller i dører. Og jeg får jo som sagt virkelig nyte morgentimene, med kaffe i hånda og pcen på fanget.

I dag er det litt ekstra koselig her hjemme også, for Sverre (min tretten år gamle lillebror, for dere som ikke visste det) er ute og går med aviser.  Det morsomme er at pappa sendte han ut en time for tidlig, for alle unntatt meg hadde glemt å stille klokka. Når jeg lurte på hvorfor Sverre hadde forsvunnet ut såpass tidlig , og påpekte at vi ikke lenger hadde sommertid, ble pappa temmelig lang i maska og løp for å ringe Sverre. Han hadde, naturlig nok, fått en del spørsmål om hvorfor han var så tidlig ute, men tok beskjeden fra pappa med et smil. -Nå fikk han jo en time ekstra spilletid i dag!  For han har nemlig kjøpt et helt nytt Wii-spill, og vi klarer ikke å rive han løs fra det. Tror han spilte i åtte timer eller noe sånt i går.

Og ellers?
Vel, jeg skal på teater igjen i dag. Forhåpentligvis kommer det masse småbarn. Ingenting er bedre enn lyden av barnelatter når du står på scenen.

Ciao!
 
 
    Kommentarer: 4    Postet: 26.10.2008   Klokken: 10:03   Kategori: Blogg
susanna   Postet: 26.10.2008  kl:12:07
det er helt greit :) det viktige er at DU får høre at DU er høyt elsket av Gud. Jeg er 16 år :)ha en fin dag :)
Caroline Veland   Postet: 26.10.2008  kl:13:18
Ntå takk for at du synes at jeg kler briller. Høhø (: jeg ble skikkelig sulten, når jeg så bildet ditt av maten!
Aurora   Postet: 26.10.2008  kl:19:00
Randome kommentarer?xD
Ragni   Postet: 26.10.2008  kl:21:40
Ouh jess..Men det er jo greit - så lenge Gud elsker MEG.O_o


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits