Kommentarer: 1    Postet: 03.11.2008   Klokken: 21:26   Kategori: Blogg

Nå er jeg sinnsykt lei av Wikipedia. Har brukt altfor mange timer på å lese gjennom elendige artiker. Andreas og jeg skal nemlig skrive om Palestina og Israel i etterkrigstida. Kjempespennende tema, og en sak jeg virkelig brenner for. Problemet er bare at alle internettsider forteller forskjellige ting, og at Wikipedia (min høyre hånd i prosjektarbeid) er bare rot. Takk Gud for leksikon.

Noen av bildene vi vil bruke..
old ladypal20ladies20abuse20border20policeman

Jeg fant også ut at å ha Andreas hjemme hos meg er overraskende krevende. Han er "syk" (litt forkjøla) og klager konstant over det, og alt mammas potetgull forsvant plutselig. Derfor var det veldig koselig å møte Aurora i byen etterpå. Har ikke fått snakka ordentlig sammen på altfor lenge, så vi hadde mye å ta igjen. Også skal vi snart på Globaliseringskonferansen, og vi gleder oss supermasse!
Knut Nærum skal diiit!

Ai laikes. <3
knutnarum

Det eneste som egentlig plager meg litt er at det forkortes Glob.Konf. Veldig harry forkortelse, og hvis du først begynner å si det, klarer du ikke å stoppe. Mye mer irriterende enn det høres ut som.
Bleh. Jeg er dønn lei av å skrive nå..

- Hva er det egentlig alle andre jobber med på ettekrigstidprosjektet forresten?

    Kommentarer: 1    Postet: 03.11.2008   Klokken: 21:26   Kategori: Blogg
Hundrings   Postet: 03.11.2008  kl:23:15
Sånn sett er det ikke så mange kinofilmer å velge i...


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits