Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2008   Klokken: 16:28   Kategori: Blogg

Jeg takler ikke syke gutter. Eller syke menn for den saks skyld.
Det er ikke det at jeg mener de ikke har rett til å være syke en gang i mellom, alle blir jo det. Problemet er bare at når de først blir syke er det virkelig verre enn Sodoma og Gomorra. Ganger hundre. I hvertfall inni hodene deres. De klager og syter og snufser og stønner over små ting som hodepiner eller tette neser.
Pee-lease! Vi jenter har menssmerter og fødsler.
Men det glemmer de altså. De trenger jo omsorg! Helst fra en jente. Og helst hele tiden.

Under: Sodoma og Gomorra.
Nesten like ille som en manns hodepine.

islotswife

Jeg hadde lenge hørt om dette fenomenet med syke mannfolk. Faren min er nemlig ikke en av dem som blir 100% hjelpesløse og deprimerte på grunn av litt hodevondt, og han liker å mobbe de andre mannfolka for oppførselen deres når de er syke. Allikevel fikk jeg ikke oppleve det selv før i fjor sommer. Den daværende kjæresten min fikk influensa, og jeg dro dit for å trøste. Snakk om hjelpeløshet! Og jeg opplevde akkurat det samme med kjæresten jeg hadde sommeren etter. Håpløst.

Syk man.
headache

Grunnen til at jeg tar det opp nå er at de siste to dagene har vært brukt på prosjektjobbing med Andreas her hjemme. Andreas er forkjøla, og han lider må du tro. Lillebroren min er også her, for han har vondt i hælen sin. Såpass ille at han må klynke hver gang foten treffer bakken
(Men bare når det er folk i nærheten selvfølgelig).

    Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2008   Klokken: 16:28   Kategori: Blogg
Sverre   Postet: 04.11.2008  kl:19:41
duu, ikke si at jentene ignorerer menssmertene, du furter og griner og holder seg på magen. de bærer seg så stykt.. og når de har vondt i hodet! ikke spørr...
Ina   Postet: 05.11.2008  kl:19:04
Jeg er enig Ragni.. JA TIL SJOKOLADE TIL MENSTUERENE KVINNER OG SLITEN HUSMØDRE! XD Sverre, menssmerter gjør JÆVLIG vondt, og vi greier ikke annet en å ynke oss og være PMS, og hvis hodepinen kommer i samme slengen, du vil bare ikke vite.. :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits