Kommentarer: 2    Postet: 11.11.2008   Klokken: 22:34   Kategori: Blogg
Har du noen gang gjort noe på ren impuls, til tross for at du veit innerst inne at det er temmelig dumt? Og har du i tillegg oppdaget etterpå at det var enda dummere enn du først hadde trodd?
Og har du gjetta deg til at det har i alle fall jeg?
For det har jeg. Flere ganger. Men senest i går kveld. Jeg føler den ekstremt ekle hosten, halsvondten og hemmisportrettskolebildet alle er indirekte konsekvenser av den lille, ekstremt dumme tingen. Selvfølgelig er det ikke det, men det føles sånn. Ting blir sånn hos meg. Alt henger liksom sammen... Tenk om det faktisk henger sammen da. Rent hypotetisk sett mener jeg. Er også sekseren i samfunnsfag og den überkule rødfargen håret mitt fikk på klassebildet konsekvenser? I så fall må jo den dumme tingen være delvis positiv.. Rent hypotetisk selvfølgelig, but still.
Anywhom, skoledagen gikk forholdsvis greit i dag. Å starte dagen med ti minutter Hobbiten-lesing er noe av det mest geniale noensinne. Bortsett fra at den teite oversettelsen trodde Bilbo het Sekker til etternavn.. Så var det prosjektfremføring, klassebilde, brannalarm, portrettbilde og fem minutter spansk før jeg måtte stikke på jobb. Gud, jeg hater de grønne uniformene. Hater, hater hateeer. Jeg vurderer å kjøpe meg et ekstrasett, kun med det formålet å brukes som peisfyring. Hadde blitt kvitt en del underbevisst aggresjon i alle fall. Fem timer med kasseløfting, kjølerom og masete sjef, og på toppen av det hele grønne klær?! Jeg skulle likt å møte djevelspermen som fant på det...


kiwi
Hva gjør dama så utrolig lykkepillaglad?
 a) Den grønne uniformen
 b) Purrebunten
 c) Handlevogna

 
 
    Kommentarer: 2    Postet: 11.11.2008   Klokken: 22:34   Kategori: Blogg
anja   Postet: 11.11.2008  kl:22:54
Eg vil tippe det hemmelege svaralternativet d: Pengane ho fekk for å bli fotografert til den reklamen.
Ina   Postet: 16.11.2008  kl:00:52
Purrebunten! :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits