Kommentarer: 0    Postet: 19.11.2008   Klokken: 19:49   Kategori: Blogg

Så vet du i alle fall det.

Jeg vet det også, fordi jeg fant en Monty Python linkliste  på Alienabsurditys blogg. Jeg aner ikke hvem han er, men jeg skal helt klart gifte meg med han. Aurora skal også gifte seg med han, så vi får dele. Ellers er ikke verden så kul. Mattetentamen gikk ikke fullt så bra som jeg først trodde.
 - Jeg fylte et rom med maling i stedet for å male veggene. Riktignok hypotetisk, but still...

Jeg klarte også, for andre gang på et halvt år, å glemme sangtimen min. Jej.
Sanglæreren min ringte meg og lurte på hvor jeg hadde blitt av. Temmelig flaut når jeg måtte innrømme at jeg hadde glemt hele sangøvelsen og ikke hadde så mye som en bitteliten grunntil å utebli. Julekonserten henger visst i en tynn tråd, for jeg har enda ikke fått øvd inn jazz-sangen min helt. Jeg må virkelig ta meg samme snart! Nå må jeg også prøve å få tak i sjefen min på Kiwi og avtale at jeg jobber til ni i morgen i stedet for til åtte, i bytte mot at jeg forsvinner en time for å øve med bandet.
Det
kan bli interessant. Sjefen min er nemlig skitskummel.

Sjefen min på en god dag.
monster

Aropos kjøttkaker - Jeg hadde egentlig tenkt til å forberede meg litt til norsktentamen i dag. Vi har fått temaet Skole og Skolemiljø, og en beskjed om at det er veldig lurt å finne fram brukbare kilder og inspirasjon på forhånd. Jeg begynte på det i stad, men nå sitter jeg bare her og irriterer meg over ordet skolemiljø. Ekkelt, ekkelt ord som politikere bruker når de vil gi oss dødelige inntrykket av at de bryr seg om barna som går på skole. Fysisk skolemiljø, Psykisk skolemiljø, Elevenes skolemiljø, Psykososialt skolemiljø... Jeg liker det ikke i det hele tatt.

Men nå får du unnskylde meg,
jeg skal sette meg i stua
og begynne på
Stillheten
av Jens Bjørneboe.
Jeg gleder meg.
 

    Kommentarer: 0    Postet: 19.11.2008   Klokken: 19:49   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits