Kommentarer: 1    Postet: 23.11.2008   Klokken: 13:13   Kategori: Blogg

Girls in white dresses with blue satin sashes, Snowflakes that stay on my nose and eyelashes, Silver white winters that melt into springs, These are a few of my favorite things. When the dog bites, When the bee stings, When I'm feeling sad. I simply remember my favorite things.
And then I don't feel so bad

- Utdrag fra My Favorite Things, Sound of Music.

Jeg er ikke superkeen på jenter i hvite kjoler med blå sløyfer, men sangen er veldig søt i alle fall. Favoritting er alltid gøy, litt fordi alle mennesker har noen særheter på akkurat det punktet. Tom Waits har flere enn andre. Han elsker blant annet lyden av fotballsupportere i Argentina og kinesiske krangler (hele lista finner du her). Jeg elsker Tom Waits.

Jeg har laget en liste over andre ting jeg er veldig glad i. Enjoy.

Rusk: Smårusk i øynene om morgenen er supert. Helt sant, jeg blir overlykkelig hver gang jeg våkner med øyerusk. Særlig hvis jeg har god nok tid til å ligge i noen minutter og kjenne at det stikker meg i øyet. Riktignok er øyerusk bare gøy om morgenen. Rusk midt på dagen er bare veldig irriterende.
Veggen min: Jeg klarte endelig å sette av tid til å dekorere veggen min. En diger bunke gamle filmblader og en saks resulterte i overlappende utklipp over nesten hele kortveggen på rommet. Det ser sinnsykt tøft ut, så nå blir jeg glad hver gang jeg ser den.
Midnattstur: Jeg er et nattdyr. Jeg får all inspirasjon, glede og energi i timene mellom 22:00 og 02:00 om kvelden. Uheldigvis er det i den samme perioden som man egentlig bør sove. Derfor får jeg sjelden dratt nytte av det. I noen ferier og helger derimot hender det at jeg blir oppe lenge. Hvis jeg i tillegg får tillatelse til å gå en tur alene er det ren lykke.
Aurora: Det mest geniale mennesket på jordas overflate. /discussion
We haz mind powah, and we ownz you in bokstavsheksleken.
Tarantino: Har du noensinne sett intervju med fyren? Han er både kjempesøt og utrolig irriterende på en gang. Jo, også lager han verdens beste filmer selvfølgelig. Lagde i alle fall. Nå virker det som han har tatt en pause fra de gode filmene.
Jens Bjørneboe: Han har skjønt at menneskeheten er crap. Takk, Jens.
RU'ere: De er så utrolig søte. Alle sammen faktisk. Savnsavn.
Nintendo 64: Pappa kjøpte Nintendomaskin til oss når vi var bittesmå og den var hel ny. Mamma ble rasende fordi den var så dyr. Jeg husker vi hadde både Zelda, Super Mario og Pokémon. Vi har faktisk både spillene og maskinen enda tror jeg. Pappa pleide alltid å kjempe mot Bowser, også løp jeg og Sverre bak sofaen og var pissredde. Bowser er egentlig veldig skummel. Nesten på linje med Hufsa.
Pappa: Hvor hadde vel jeg vært uten han? Ingen har stilt opp for meg så mye som min kjære far, og ingen har vel påvirket meg så mye heller. Pappa er en slags bestekompis samtidig som han er pappa. Vi er filmentusiaster og musikkfreaks, og vi er ofte enige når det kommer til politikk. I tillegg eier pappa masse Bjørneboe. Vi kan prate i flere timer, og han kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv til tider. Pappa'n min er super.
Lukten av høst: Høsten er egentlig temmelig kjip. Det regner og det er kaldt og sommeren er over. Men allikevel elsker jeg lukta som dukker opp bare om høsten. Når man går ute i kulda om kvelden på, hvis det nettopp har regna, eller ikke har regna på veldig lenge, så lukter det rett og slett løv og farger.

    Kommentarer: 1    Postet: 23.11.2008   Klokken: 13:13   Kategori: Blogg
Millie   Postet: 23.11.2008  kl:16:27
Mange tusen takk :)Peaceungen er datteren min :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits