Kommentarer: 3    Postet: 27.11.2008   Klokken: 14:12   Kategori: Blogg

I dag måtte jeg gi tapt for sykdommen og dra hjem fra skolen allerede i tredje time. Svimmel, vondt i magen og sliten i hele kroppen. Veldig dårlig timing. Desember er den absolutt travleste måneden på lenge, og jeg har rett og slett ikke tid til å bli syk nå.I tillegg føler jeg at karakterene mine synker litt her og der som følge av lite pugging og lesarbeid, og når jeg endelig bestemmer meg for å virkelig pugge er jeg så svimmel at jeg ikke klarer å løfte opp boka en gang.


Heldigvis har jeg lært et par ting i dag allikevel.

1. Ibux er min beste venn. Hjelper mot alle smerter.

2. Ibux er min verste fiende. Man blir visst trøtt, simmel og kvalm av dem.

3. Søvn lindrer Ibuxplager.

4. Sjokoladekaffe + julekake = Killer Combo

5. Oprah er ikke så ulik andre damer i førti- eller femtiårskrisa. Problemet er bare at noen bestemte seg for å gi henne et eget TV-program, og nå får hun spredd galskapen til altfor mange mennesker.

    Kommentarer: 3    Postet: 27.11.2008   Klokken: 14:12   Kategori: Blogg
Tore Remi Christensen   Postet: 27.11.2008  kl:16:56
Du er ikke langt fra å være helten min! hehe... Men du når ikke helt frem. Kall det fordommer... mot alder... tldr (stian) er guden min, og det er det lengste jeg kan strekke meg...
Tore Remi Christensen   Postet: 27.11.2008  kl:19:25
du var morsom... ergo helt... stian er gud for han beviste akkurat at han var en smule morsommere... hehe... men jeg skal ta å følge litt med på den der bloggen din...
Tore Remi Christensen   Postet: 27.11.2008  kl:22:12
part of the point.. hehe...


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits