Kommentarer: 2    Postet: 27.11.2008   Klokken: 22:48   Kategori: Blogg

Det var meg.

Jeg jublet over at bandet har fått en spillejobb på Tivoli Amfi 10. desember. Altså skal jeg stå på scene og gaule om to uker! Jeg har ikke gledet meg så mye til noe på veldig, veldig lenge. Det var helt fantastisk, og all kvalme og alle vondter var glemt i et deilig, lykkepilleaktig, nesten gladkristent øyeblikk. Sangpedagogen min virket derimot ikke like fornøyd. Hun tror brystklangsyngingen jeg gjør i bandet vil ødelegge for alt arbeidet vi har lagt ned i hodeklangjobbing. Kompliserte greier (det er overraskende få som kan forskjell), men det er egentlig ikke så ille som hun skal ha det til. Riktignok bruker jeg et kvarters tid på å omstille meg til hodeklang etter en bandøvelse, men no biggie som de sier i Burn After Reading. Nå håper jeg bare at foreldrene mine surrer seg til å komme. De pleier å glemme konsertene mine, eller legge planer som kræsjer med dem (jeg begynner å lure på om de gjør det med vilje...) hvert eneste år. Men ikke denne gangen! Nå har jeg nemlig sangopptreden 30. november, 5. desember, 9. desember, 10. desember, 11. desember og 21. desember. To med kor, to med band og to med kulturskolen. Altså skal det være godt gjort å ikke få med seg i det minste én.

Vi prøver forresten å finne en slags stil til bandet. 
Har fått det ned til tre alternativer:

1.
penthouse2

2.
torryenghs

3.
oktoberfest

Hva synes du?

    Kommentarer: 2    Postet: 27.11.2008   Klokken: 22:48   Kategori: Blogg
Invi   Postet: 28.11.2008  kl:17:18
Jeg stemmer på det siste alternativet. De er jo røde!
Aurora   Postet: 28.11.2008  kl:18:07
Mathcende rysjeskjorter frister jo veldig, men hvis jeg skulle valgt hadde det blitt lederhosen. ^^ Komplett med tyroller, så klart. :]


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits