Kommentarer: 3    Postet: 29.11.2008   Klokken: 12:26   Kategori: Blogg

Det mangler en jeksel der nå. I munnen min altså. Det er derfor den er veldig rar akkurat nå.
Jeg trakk tanna i går, og jeg er veldig stolt. Det var riktignok en melketann, men fremdeles en jeksel. Jeg fortalte tannlegen at jekselen hadde vært løs i flere måneder, men ikke ville ut, og at det begynte å bli temmelig vondt i og med at tanna over var på vei ut over den. Tannlegen tittet på den i tre sekunder før dommen var klar. Den måtte ut, det var ingen nåde. Så han tok fram en sprøyte på størrelse med et balltre og stakk den inn i tannkjøttet mitt. Pinglete som jeg er påpekte jeg at det var temmelig ubehagelig, men jeg tror det faktum at munnen min var halvåpen og halvt lam gjorde det vanskelig å skjønne hva jeg sa. Tror det var derfor han ikke fikk med seg at jeg var litt skeptisk til å la han stikke en diger tang inn i munnen min også. Eller at det var litt vondt når han dro i tanna mi med den. Han reagerte i hvertfall ikke når jeg sa det, han bare nynnet litt før han tok et skikkelig røsk, og plopp, så var tanna ute. Hele prosessen var over på et kvarter, og jeg fikk tanna med meg i en liten gul plastkiste.

Tannlegebesøk er alltid litt skumle. De bruker aldri så mye eller lite tid som du beregner, og man ser ikke munen deres, for de gjemmer seg bak turkise munnbind.
Kanskje tannleger har skikkelig ekle tenner?
Gule og hullete.. Eller skjeve og fulle av plakk...  Eller bruker de kanskje munnbindene for å skjule de onde smilene de har når de borrer i eller trekker tenner på uskyldige mennesker? We might never know.

Jeg har aldri skjønt hvorfor normale mennekser ønsker å bli tannleger. Enten er du en psykopat som lever av andre menneskers smerte, eller så har du en syk tannfetish. Er det ikke den ene, er det den andre. Riktignok finnes det sikkert de tannleger som er en salig blanding også. Normale mennesker som frivillig bestemmer seg for å dedikere livet sitt til tenner derimot? Jeg tviler. Morraånder, plakk, spytt, blod... Jeg skjønner det virkelig ikke.

teeth

    Kommentarer: 3    Postet: 29.11.2008   Klokken: 12:26   Kategori: Blogg
Stian   Postet: 29.11.2008  kl:12:59
Oooh, someones got a hint of dentophobia! Yes you do, yes you do!
Kari   Postet: 29.11.2008  kl:21:22
jeg liker ikke tannleger :(
Tore Remi Christensen   Postet: 30.11.2008  kl:15:19
melketann som femtenåring? hehe... knis... jeg var ferdig med min tannfelling tidlig... rundt fjerdeklasse, hvilket vil si som 10-åring.. hehe... jeg fikk også visdomstenna på slutten av ungdosmskolen, faktisk alle fire... er det uvanlig?


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits