Kommentarer: 1    Postet: 02.12.2008   Klokken: 11:54   Kategori: Blogg
Skolens bibliotek har det siste året utviklet seg til å bli alle elevenes favorittrom. Ikke fordi de på magisk vis har fått øynene opp for bøker, men fordi rommet har blitt fylt med internettilkoblede datamaskiner. Hvert storefri samles nørdene her. De nærmest strømmer til i ukontrollerbare mengder. Du veit hvem de er. Litt bleike, kronisk skjelvende fingre, en skingrende tenåringsstemme halvveis inn i stemmeskiftet og et underskudd av sosial intelligens. De holdt på å tråkke meg ned i dag, når jeg stod i veien for døra inn til biblioteket.

Men du finner ikke bare slike mennesker på vårt elskede bibliotek. Det er også nok av fjortisjenter som ikke kan gå en hel skoledag uten å sjekke facebook og nettby et par ganger, fnise av andre menneskers bilder og sende hatmeldinger til alle som tenker annerledes.

Og selvfølgelig finner du også Andreas og meg her. Vi bruker tiden vår på en salig blanding av nyhetslesing, mail, blogg, nettby og skolearbeid. Akkurat nå for eksempel, leser jeg meg opp på Hepatitt C-viruset. Exciting stuff, I tell you.


Men nå roter jeg meg bort i egne tanker.
Egentlig ville jeg bare fortelle at jeg har skrevet et kåseri om julehandel (og jeg føler meg veldig stolt!), som jeg har tenk til å legge ut senere i dag. Så vet du i alle fall det.
    Kommentarer: 1    Postet: 02.12.2008   Klokken: 11:54   Kategori: Blogg
Stian   Postet: 02.12.2008  kl:12:07
legg ut nå!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits