Kommentarer: 2    Postet: 14.12.2008   Klokken: 20:31   Kategori: Blogg
Oh, so true.

Men lykke, det kan kjøpes for penger anyday.

Jeg kjøpte meg 2x lykke i dag. To herlige selskapskjoler som jeg skulle ha lagt ut bilde av hvis ikke mobilen min er fra et tidspunkt rundt steinalderen, og derfor ikke har kamera.
Mens jeg er inne på det, ta kontakt med meg hvis du vil donere en telefon. Flunkende nye Sony Ericsson-telefoner prioriteres.

Lykke kommer også i form av juleverksted. Aurora og jeg har laget massemasse julekort i dag. Jeg kuttet ikke av noen fingre, og jeg limte meg ikke fast i noenting. Stolt nå.

Da vet jo alle som leser mer enn nok om min dag. Skifte tema, perhaps?

Jeg leste en artikkel i dag, om FrP-medlemmer med minoritetsbakgrunn. -Åjada, de finnes. De stod stolt fram i Magasinet og fortalte om hor mye de elsket Siv Jensen, skattelette og asylpolitikk.
Har ikke vært så redd på lenge.
Den ene av dem fortalte om sin vanskelige bakgrunn, og om hvordan han som asylsøker hadde blitt reddet fra krig og elendighet. Om dagens asylsøkere kunne han fortelle at det viktige ikke er å redde mange, men å redde noen få på skikkelig vis. Kvantitet over kvalitet rett og slett.
Siv Jensen hadde også en kommentar. Det var jo virkelig flott å se slike mennesker i partiet, og hun uttrykket håp for at det vil hjelpe folk til å forstå at FrP er et parti for alle nordmenn. Videre uttrykket hun stor begeistring over at ingen av de intervjuede var kvoteflyktninger.

1 av 4 nordmenn er FrP-velgere.

    Kommentarer: 2    Postet: 14.12.2008   Klokken: 20:31   Kategori: Blogg
Aurora   Postet: 25.12.2008  kl:22:23
Money can't buy you love, eh? Yeah, right. De selger det overalt jo. :D Man trenger bare nok penger, så har man en person for resten av livet. ^^
TheaJ   Postet: 01.01.2009  kl:21:12
sv:

så heldig du er, den kjolen er kjempefin!Jeg liker utseende på bloggen din veldig godt :D


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits