Kommentarer: 4    Postet: 09.01.2009   Klokken: 23:15   Kategori: Blogg
Stian skrev:
14. Har du noen fetisj? 
Korte damer er en gjenganger, som i at jeg så langt bare har forelsket meg i eller forestilt meg at jeg har sex med korte damer. Det er den eneste parabelen jeg har funnet som går igjen.
Jeg ler.
Men speaking of which, så ønsker jeg meg en liten fetisj. Øyeepleslikking for eksempel høres interessant ut. Men det gjør pedalpumpefetisj også, så jeg har et dilemma der.

En annen ting jeg trenger hjelp til er bandnavn. Jeg har fått ansvaret for å melde bandet på UKM, men vi har ikke noe navn enda, og jeg er temmelig tom for idéer. Los Muertos har en herlig klang, men det er altfor klisjé og kanskje bittelitt dystert.. Andreas foreslo The Deatheaters, men da høres vi kanskje litt ut som et Harry Potter Tributeband. Vanskelige saker. Vi har forresten ikke bestemt sang enda heller. Peter hadde lyst til å framføre denne, men det blei litt for avansert å lære på to-tre uker.

What else.. Well, jeg skal på palestinademo i morgen. Enten i Oslo eller i Moss, avhengig av min kjære mors humør. Bilder av knuste ruter og brennende søplekasser på nyhetene hjelper ikke saken min veldig mye, men vi får se om det kanskje ordner seg allikevel. Jeg skal kanskje på kino i morgen også. Jeg må se Død Snø. Nazizombier på Finnmarksvidda kan umulig slå feil.

Nå skal jeg opp, tenne en hel haug med telys og lese Wallander. Utrolig hva man har viljestyrke til når halebeinet ryker. Jeg tror jeg leste 400 sider av den digre boka på tirsdag. 
*kremt* ... jeg skulle egentlig ha gjort matte ...
    Kommentarer: 4    Postet: 09.01.2009   Klokken: 23:15   Kategori: Blogg
Sverre   Postet: 10.01.2009  kl:00:22
Jeg skal gå i moss : )Jeg og vil se død snø, sikkert genial:DThe Deatheaters? Haha, så genialt^^
Tore Remi   Postet: 10.01.2009  kl:15:02
Fairydust, kanskje? hehe...
Tore Remi   Postet: 10.01.2009  kl:19:09
Jeg vil ha royalities hvis det blir det endelig navnet...
Tore Remi   Postet: 11.01.2009  kl:01:13
Gratulerer. Nummer 700. Du blir omtalt i filosofaen TV episode 5. Kos deg! kan ikke love at det blir fritt for ironi!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits