Kommentarer: 1    Postet: 13.01.2009   Klokken: 22:05   Kategori: Blogg

andnow

Se hvor mye lykke man kan få for 70 kroner!
Alle filmene gjenfortalt, trivial facts, liste over alt de noensinne har gitt ut, fakta om alle Pythonmedlemmene og altfor mye mer. Jeg har lært at Eric Idle skrev "Always Look at the Bright Side of Life", og at når The Black Knight mangler et bein er det ikke Cleese som spiller lenger, men en lokal enbeint smed.

Jeg har vært flink i dag. Først yrkesmesse, og så jobb. På yrkesmessa var det overraskende mange som frista med dykking som valgfag. En skole på sørlandet åpnet til og med for fire dykk i uka! Jeg fikk ikke en gang med meg hva slags fag man kunne velge på skolen, alt jeg vet er at jeg vil begynne der. Eller så vil jeg studere i England. Søte, søte briter stod på en stand og frontet "Study Across the Pond". Jeg var helt solgt, og skrev meg på mailinglista med en gang. Jeg er også fristet av Universitetet i Bergen, en eller annen skole på sørlandet med både musikkgrupper og journalistgrupper som gir mulighet for studietur til Cuba, og en skole plassert i Zanzibar som tydeligvis hadde lagt mye til rette for surfing og dykking. I det hele tatt er jeg mer forvirra nå en før jeg dro.

Jeg har ikke tenkt til å beskrive jobbdagen min noe særlig. Men jeg kan skrive stikkord.
- Fem timer
- Monstersjef
- Tre brukne negler
- Brus og øl rennende nedover armene

Og happy news:
Jeg skrev kommentar nummer 700 på Tore sin blogg, så han skal snakke om meg i videobloggen sin. Det kan bli... interessant? 

Og random news:
Jeg fant et gammelt bilde. Halvveis i hvertfall. Agnes la det ut på nettby, også fant jeg det der. Det er fra Aurora sin bursdag, sommeren '08.Sommerminner er alltid kos.
peppesbursdag2008

    Kommentarer: 1    Postet: 13.01.2009   Klokken: 22:05   Kategori: Blogg
Aurora   Postet: 14.01.2009  kl:18:16
Øyh!Jeg fortalte deg enbeintsmedtingen! Jeg tar æren, bare så det er sagt. ^^ Det at de fant ham(what are the odds, eh, gjorde at de bare trengte p grave ett hull når han liksom har fått kappet av begge beina.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits