Kommentarer: 0    Postet: 23.01.2009   Klokken: 07:36   Kategori: Blogg

Skulle egentlig ha stått opp kvart over seks, men øynene gled igjen, så jeg sov til kvart på sju. Alltid like gøy å våkne med et rykk og fomle fram mobilen med en sterk mistanke om at klokka for lengst har passert stå-opp-tid. Jeg mener fortsatt at en halvtimes skolevei er temmelig ondskapsfullt. Selvfølgelig er det ingenting jeg, eller noen andre, kan gjøre noe med, selv om jeg sterkt vurderer å ta i bruk superkreftene mine og flytte huset inn i skolegården. Eller jeg kan bli falskmyntner og lage mine egne tjuekroninger. Mamma har nemlig gjort det klart at hun ikke skal betale for buss til skolen når vi bor innen "gangavstand", og jeg har ikke råd til å betale selv.

Bandet er nå påmeldt UKM forresten. Vi skal synge denne sangen, og det blir skamtøft. Vi hadde nest siste bandøving før showet i går, og det gikk overraskende bra. Jo var imponert, og begynte å dirigere oss rundt i det lille øvingslokalet med stor entusiasme. Han mener nemlig at vi må lage litt show ut av opptredenen vår, og da er det en halvkorigrafert vandring på scenen som blir resultatet. Og Jo er forresten bandlæreren vår. Han er et musikkgeni på 160-something med langt, svart hår og fingre som klør etter et instrument. Han er alltid full av energi og entusiasme, og målet hans er visst å få oss videre til Fylkesmønstringa. Og det skal gjøres med kakelys. Ikke spør, det er umulig å forklare.

I dag kloken 0820 er det matteprøve. Geometri, med fokus på trekanter og formlikhet tror jeg. Jeg har skulket unna matteleksene i snart et halvt år, og det har gått opp for meg at jeg nå ligger langt etter. Ergo ble dte panikkøving i går formiddag og ettermiddag. Egentlig skulle jeg ha øvd i går kveld også, men da var det først bandøving og så ble vi invitert ned på Café Brandstrup for å se på bassisten vår steppe inn i et lokalt superband; The Five Leaf Clover. Var ikke hjemme før sent, så leksene måtte vente. Nå vil jeg ha en Matrixmaskin som kan lære meg alt sammen på superliten tid. Please teleporter en hit så fort som mulig?

    Kommentarer: 0    Postet: 23.01.2009   Klokken: 07:36   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits