Kommentarer: 0    Postet: 23.01.2009   Klokken: 22:19   Kategori: Blogg
Men jeg gjør det allikevel. Hjernen min har godt av å skrive når den er såpass rotete som den er nå. Beklager så mye for mangelen på tekst i forrige innlegg, men bildet var rett og slett så herlig at det ikke trengte noen backup. Jeg sier det atter en gang, hai er herlig

Jeg har hatt en overraskende koselig kveld. Andreas kom ca halv fem, og vi har sett Jaws 2 og Jaws 3, spist pizza, hatt snøballkrig og løpt om kapp opp akebakken nedi gata. Jeg falt stygt, og Andreas lo rått. Det er tredje gangen på tre dager at det skjer, og jeg ser meg nødt til å bytte ut støvlettene med ordentelige sko neste gang jeg skal ut og base i snø. Jeg har enda ikke skjønt hvorfor folk blir redde av haisommerfilmene forresten. Kvaliteten på animasjonsforsøkene er riktignok skremmende dårlige, men bortsett fra det er filmene bare komiske, koselige og above all: supersøte.

Her er noen ypperlige eksempler på hva som skjer når du lar filmskapere fra åttitallet få tilgang på altfor mye penger og bluescreen og spesialeffekter i fosterstadium (stjålet fra denne siden) :

 

jawsfishjawsarm2
jawssub1jawssub2
jawssub3jawssub4
jawssharkjawsboom
Skremmende, ikke sant?


Jeg har også noen (etter min mening) spennende nyheter. Bandet er nå påmeldt og klare for UKM. Vi heter Mind the Gap, og lydopptak kommer i løpet av neste uke. Mulig jeg klarer å poste det her. Opfordrer alle som har muligheten til å komme og se på oss,
søndag 1. februar på Parkteateret klokka 14.00 - 18.00

    Kommentarer: 0    Postet: 23.01.2009   Klokken: 22:19   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits