Kommentarer: 0    Postet: 13.02.2009   Klokken: 17:29   Kategori: Blogg
For alle som ikke skjønte det, var hele blogg.no-hadebra-uinspirasjon-opplegget tomme trusler. Jeg ville ikke ha dårlig samvittighet for å ha lurt meg unna bloggingen så lenge, men jeg ville da ikke unnskylde meg som en hvilken som helst fjortisjente heller. Nå er det altså vinterferie, og jeg kryper tilbake til mine bloggvenner og sårt trengte oppmerksomhet.
Hvem kan vel leve uten en skarve bloggkommentar i ny og ne?

Anywhom, jeg er sliten.
Jeg har vanligvis én fridag annenhver uke, og resten av tida går med på stress, skole og familiesituasjoner. Sånt tar på, og jeg har kjent sykdommen i kroppen i en del uker nå. Derfor var planen å ha influensa eller omgangssyken nå i vinterferien, for å få det ut av systemet på det mest beleilige tidspunktet. Foreløpig har det riktignok ikke skjedd, og jeg venter fremdeles.

Jeg bruker heller tiden på å tenke skole.  Etter å ha sett en kick-ass forestilling med MDD-linja i dag har jeg mer lyst enn noensinne til å søke meg inn på musikk. Enda har ikke veilderen min funnet ut om jeg fremdeles har muligheten til å gå IB de to siste årene hvis jeg velger det, så jeg stresser litt over det enda. Søknadsfristen er om under tre uker, og det virker som om alle andre har bestemt seg.

For alle dere som nå ergrer dere
over et altfor langt innlegg
med altfor mye uinteressant informasjon
om mitt privatliv:
Fortvil.

Jeg elsker å skrive om mitt eget liv,
og å framstille meg selv på en kulest mulig måte
slik at mennesker over hele Norge
kan like og beundre min bloggepersonlighet.
    Kommentarer: 0    Postet: 13.02.2009   Klokken: 17:29   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits