Kommentarer: 0    Postet: 13.04.2009   Klokken: 13:09   Kategori: Blogg
Utklippene har nå begynt å spre seg utover vegg nummer to, lyset og buddhahodet med kommunistlue har blitt flyttet til hjørnet ved speilet, Trainspottingplakaten og Agnes' bilde har fått veggplass, og saccosekken har jeg overlatt til Sverre. Snart skal bokhylla fjernes, og mesteparten av innholdet skal kastes. Mistenker at den inneholder mer søppel enn bøker. Kanskje får jeg pappa til å montere kommoden min også.

Dette gir selvfølgelig ingen mening hvis du ikke har vært på rommet mitt før, og jeg kan ikke ta bilde av det jeg forteller om heller. Jeg har nemlig bare crappy mobilcam. Vurderer sterkt å kjøpe et speilreflekskamera, men da må jeg først ha bursdag.  Det har jeg riktignok snart. I tillegg har jeg Kiwijobben, og jeg skal servere i konfirmasjon 9. mai. Da betaler de meg 500 kroner for tre timers arbeid... Herlig.
    Kommentarer: 0    Postet: 13.04.2009   Klokken: 13:09   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits