Kommentarer: 0    Postet: 23.04.2009   Klokken: 22:24   Kategori: Blogg
Nemlig Lisa, som leser bloggen min hver dag.

Hei Lisa!  <3
Jeg er veldig glad i deg, o søte menneske.
Chilikakao på Opus snart kanskje?


-   -   -   -   -   -

Moving on.
I dag har jeg på meg en helt ny kjole. Den er svartgrå, str 38, kjøpt på H&M i går. Jeg elsker den, og den ble min helt tilfeldig. Jeg gikk tilfeldigvis inn på Amfisenteret fordi jeg ikke rakk bussen etter sangtimen fordi sangpedagogen min skulle skryte av meg og fortelle meg om hennes tid som operasanger. Tilfeldig var det også at jeg i går hadde lagt gavekort jeg tilfeldigvis fant når jeg ryddet rommet mitt på tirsdag inn i lommeboka som tilfeldigvis også dukket opp når rommet ble ryddet. Enda mer tilfeldig var det at jeg plukket opp akkurat den kjolen, for den så ikke særlig pen ut på hengeren. Men nå har jeg den altså på meg, og jeg føler meg herlig og strålende av tilfeldighet.
Tilfeldighet er fine saker.

Noe som ikke er tilfeldig er tannvondten min. Den skulle tannlegen gjøre noe med i januar, men i stedet trakk han en helt frisk og lykkelig melketann, og tanna som faktisk plager meg har fått torturere fritt i tre måneder. Ondskap kalles det... Well, can't say I'm suprised.... Tannleger er sadistiske og ekle, og av en eller annen grunn har de en tendens til å være musikalske også. Gjerne midt i en tanntrekking.
Og slike mennesker må man altså tilbake til!
I mai, for å være presis.
Han skal visst "fikse" mer.
Hah.
 
    Kommentarer: 0    Postet: 23.04.2009   Klokken: 22:24   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits