Kommentarer: 2    Postet: 09.05.2009   Klokken: 00:15   Kategori: Blogg
Nå trekker det kaldt langs gulvet. Det hadde jeg aldri merket hvis jeg ikke hadde sittet på det. 

Alt er så jævlig håpløst for tida. Hvorfor kan jeg ikke bare gjøre alt det jeg har lyst til å gjøre, og gi faen  i alt det andre? For the record, så vet jeg svaret på det. Men jeg innbiller meg selv at det er et stort mysterium så jeg kan synes mest mulig synd på meg selv.

Alt jeg vil ha nå er tjue varmegrader og fullmåne, så jeg kan ligge på et pledd i gresset og kjenne en mild nattbris stryke meg på kinnet. Luft kjennes helt annerledes ut om natten. Renere, mykere, og litt som kjærtegn av barnehender. Jeg tror dessuten at all CO2 legger seg når sola går ned, for det kjennes ut som om den blir borte i mørket. Det kan hende det er litt innbilning, men jeg vet at det ligger en form for sannhet i det. Bare vent til jeg blir forsker og kan bevise forskjellen på dagluft og natteluft, du! Det blir tøft... Stillhet er forresten også bedre i mørket. Stillhet i dagslys er pinlig stillhet. Klam og trykkende, litt som å stå ved siden av en overvektig mann i en liten heis.  Stillhet i mørket derimot er beroligende og varsom. Som å hvile hodet forsiktig på en dunpute mens kan klapper en katt. Jeg skulle ønske at folk lot meg være i fred om natten. Det gjør de jo også, for de ligger som oftest og sover, men i hodet mitt maser de enda om totalt uvesentlige ting. For ingenting er viktig om natten. Bortsett fra natten. Det er bare natten som er viktig om natten. Natten og månen og brisen.
    Kommentarer: 2    Postet: 09.05.2009   Klokken: 00:15   Kategori: Blogg
Sofie Alice   Postet: 09.05.2009  kl:11:26
Natten er herlig! .. Dessuten er det mye lettere å slappe av når oppdretts-trailersjåførene sover. [:
Sofie Alice   Postet: 09.05.2009  kl:22:30
Aww, du er så bra, Ragni! Jeg smilte skikkelig da jeg leste meldinga di. ^^ Sæsten min. Jeg er glad i deg. Kaffe snart? (:


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits