Kommentarer: 2    Postet: 30.05.2009   Klokken: 01:42   Kategori: Blogg
Jepp. Sove. Det gjør jeg for lite av.
Mest fordi tankene mine ikke vil la meg være i fred.

Jeg kjenner at jeg må bort. Det er rart, for jeg har det fint. Nesten fantastisk, vil nok noen påstå. Allikevel roper hvert eneste lille molekyl i kroppen at jeg ikke kan fortsette sånn som nå. De roper, river og sliter. Skulle nesten trodd de hadde blitt gale, alle sammen. Og for alt jeg vet kan jo det faktisk være tilfellet. Men det spiller egentlig ingen rolle. Jeg må bort. Vekk fra Moss, vekk fra vanene, vekk fra familien, vekk fra skolen. Aller helst vil jeg ta første tog til Arendal, finne en rolig bukt og grave meg ned under sand og gress. Der kunne jeg tenke å ligge en stund. Selvfølgelig må det ikke være Arendal, forresten. Men jeg mener jeg har noen koselige barndomsminner derfra. Og som alle vet, var alt mye lettere når vi var barn. Barn er forresten teite. Jeg liker dem ikke. Og jeg skal aldri ha noen. Derfor er jeg egoistisk. Og det gjør egentlig ingenting. Selv om jeg skulle ønske jeg kunne være barnløs og uegoistisk på en gang.. Kanskje det kan bli et livsmål. Kanskje jeg skal dedikere livet mitt til andre. På den måten slipper jeg å bli egoistisk og barnløs, jeg blir bare barnløs. Eller kanskje ikke. Jeg tror ikke jeg er i posisjon til å ta slike avgjørelser halv to om natta. I hvertfall ikke nå som jeg har oppdaget at jeg fremdeles ikke vet hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg skal i hvertfall ikke tilbringe det her.
Jeg må bort.

Well, there you have it.
En trøtt og hormonfylt jentes selvsentrerte rablinger.

Jeg skriver ned tanker nå.
Jeg lovte meg selv å bare skrive om fornuftige ting. Ting som betyr noe. Men hvem skal liksom bestemme hva som betyr noe eller ikke? Jeg kunne tenke meg å bestemme sånne ting selv. Og i mine øyne tror jeg at jeg alltid vil se på meg selv som en slik betydningsfull ting.
Og det er min blogg! [insert evil laughter]
    Kommentarer: 2    Postet: 30.05.2009   Klokken: 01:42   Kategori: Blogg
Elita   Postet: 30.05.2009  kl:02:42
Tanker er jo alt vi har, og dine er særs fine. Fabelaktig, til og med.
Sofie Alice   Postet: 30.05.2009  kl:11:03
Jeg kjenner meg igjen i alt du skriver, Ragnimor! Jeg vill også bort.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits