Kommentarer: 0    Postet: 08.06.2009   Klokken: 02:42   Kategori: Blogg

Jeg har to uferdige blogginnegg liggende, men jeg kommer ikke til å poste dem. De er bare rotete og litt abstrakte. I stedet skriver jeg et par setninger nå, siden jeg ikke får sove uansett. Faens kropp som har blitt immun mot smertestillende.

 

Jeg syns livet er ganske så fint akkurat nå. Sånn sett bortifra smertehelvetet og pollenallergien, men sånt kan man leve med. Jeg har bursdag om under to uker. Jeg har 5,5 i snitt. Jeg skal synge på konsert på Arena på onsdag. Og på toppen av det hele er byggemennene ferdige med å bytte ut vinduene våre. 

For tiden hører jeg mye på Kaizers, Jokke, Big Bang og selvfølgelig Nick Cave.
Norwegian Wood 12. juni, baby!

Jeg har akkurat lest ut Doppler og Harry Potter 6. Nå holder jeg på med Tusen Strålende Soler. Den siste filmen jeg så var Persepolis. Så den med Sofie, som jeg har tilbragt temmelig mye tid med i det siste Og det er egentlig bare fint. For Sofie er fin. Humoren vår kan ikke klages på heller. Mordivitser og melkevitser slår alltid godt ann. 

Tenkte jeg skulle skrive masse, men kjenner at kroppen ikke går med på det.
Faen ta Ibux og Paracet, som svikter meg nå.

    Kommentarer: 0    Postet: 08.06.2009   Klokken: 02:42   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits