Kommentarer: 1    Postet: 29.08.2009   Klokken: 18:32   Kategori: Blogg
FrP vil:

"Innføre åpenhet om nasjonale prøver og resultater i skolen. Både elever og foresatte må tillates å få innsyn i sin skoles prestasjoner som grunnlag for sine valg."

"Fremme forslag om innføring av karakterer fra femteklasse, og orden- og oppførselskarakterer fra tredjeklasse fra skoleåret 2010-2011."

"Stoppe bistand til de palestinske selvstyreområder som direkte eller indirekte støtter undervisning med et anti-israelsk og anti-semittisk budskap."

"Igangsette arbeidet med å etablere lukkede asylmottak."

"Legge til rette for å sette jernbaneinfrastrukturen på utvalgte strekninger ut på anbud."

"Igangsette arbeidet med å ferdigstille forvaltningsplanen for nordområdene, med den hensikt å åpne for full fremdrift i petroleumsvirksomheten for Nordland VI, VII og Troms II i 2010."


Jeg kan vel umulig være den eneste som skjønner hvor høl i huet dette er?
    Kommentarer: 1    Postet: 29.08.2009   Klokken: 18:32   Kategori: Blogg
Elita   Postet: 29.08.2009  kl:19:12
Jeg hørte nettopp på radioen. De skulle trekke frem et intervju de hadde hatt med Siv i en nyhetssending, og så satte de på feil lydopptak så det var en gammel mann istedet. Da lo jeg godt.


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits