Kommentarer: 0    Postet: 17.11.2010   Klokken: 09:46   Kategori: Blogg

Okei, utdrag fra et utkast jeg håper å jobbe effektivt med i hele dag:

 

 

I ukene etter hundens død samlet han flasker. Det startet i det små, med at han plukket med seg flaskene han fant langs hovedveien ned til byen, men det tok ikke lang tid før det eskalerte, og Fredriksen ble sett stadig oftere med poser fulle av panteflasker. Hver kveld gikk han ut og plukket tomflasker i parken og utenfor kjøpesenteret. Av og til ble han sett på kinoen også. Etter kveldens hovedfilm løp han inn i salen og samlet alle pantbare gjenstander folk hadde latt ligge igjen mellom seteradene.

 

Ryktet spredde seg fort, og snart hadde hele byen hørt om gamle Fredriksen som stadig lusket rundt i byen og gravde i søppelkassene. Nå har alderen tatt ham, var det mange som mente. Hunden var nok det eneste som stod mellom han og galskapen. Ingen kunne huske å ha sett Fredriksen uten hunden noen gang. Selv ikke byens respekterte pensjonister kunne huske noe slikt. Hver morgen og hver kveld hadde de to gått den faste ruta, fra barneskolen på høyden, til fotballbanen og opp til kirken, før de gikk de lange bakkene tilbake til utgangspunktet

    Kommentarer: 0    Postet: 17.11.2010   Klokken: 09:46   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits