Kommentarer: 0    Postet: 09.12.2010   Klokken: 08:12   Kategori: Blogg

Klokka er 08.04. Ihvertfall om man kan stole på klokka på pc'en min, og det kan man i 70% av tilfellene. Jeg skraper kalender. Enda en fugl. Faen da, jeg trenger candy canes. Har store planer om å vinne 50 000 i år, så jeg kan bli en materialistisk jævel og kjøpe fine ting til fine folk til jul, og enda finere ting til meg selv. Jaja, i morgen kommer det vel en candy cane.
Kan ikke skrape mer før i morgen... sant???

Jeg har faktisk klart å følge kalenderreglene i år. That's a first. Helt siden jeg ble gammel nok til å forstå at jeg selv styrer over kalenderene jeg får har jeg jukset meg til å åpne bare litt for mange luker om gangen... I år er jeg fast bestemt på å bevare julestemninga. Jeg ventet til og med til første søndag i advent med å drikke julebrus! Herregud, så flink jeg er.

Inne på badet ved siden av synger Rihanna eller noen som synger ganske likt som Rihanna (beskrev jeg ikke akkurat hele VG-lista?) om en gutt og noe nanana. Det gjør hun ganske ofte. Den radioen har begynt å gå meg på nervene. Spesielt når den står på såkalte hitkanaler, og spyr ut de samme låtene om og om igjen til jeg får lyst til å kaste enten radioen eller meg selv ut et vindu. Det blir nok radioen. Ganske snart.

Jeg beklager om bloggingen min virker en smule sint i dag.
Sånn går det når man skriver blogginlegg før klokka ti.

 

Forresten; jeg elsker lokalavisa mi
    Kommentarer: 0    Postet: 09.12.2010   Klokken: 08:12   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits