Kommentarer: 0    Postet: 09.12.2010   Klokken: 23:40   Kategori: Blogg

Jeg er i LIVETMITTSUGER-humør. Det beste hadde vært å ikke blogge nå, og dermed spare folket der ute for depping og klaging over ting som egentlig er bittesmå fjortis-bagataller. Men nå har vel sunn fornuft egentlig aldri apellert noe særlig til meg, så jeg blogger likevel.

Akkurat nå bekymrer jeg meg for omtrent alt. Hår, penger, jobb, ferie, skole, venner, jul, gutter, vekt, pms, skolegang, sommer, festivaler, leiligheter, godteri og motivasjon. For å nevne noe. Det kjennes litt ut som om livet mitt er på randen av kollaps, og at jeg står i bakgrunnen og ser på mens det vipper fram og tilbake på kanten av stupet, helt ute av stand til å gjøre noe. Det er selvfølgelig langt fra sannheten, men prøv å fortelle det til en ustabil og premenstruell hjerne...

I stua spiller de kokkelimonke. Igjen. Jeg er vanligvis med, men de siste dagene har jeg latt den sosiale angsten ta kontroll. Det suger. Jeg får vondt inni meg av sosiale aktiviteter. En smule kjipt når man går på folkehøgskole. En smule kjipt uansett hvor man er, altså. Men ekstra ille på folkehøgskole. Det er folk overalt. Hele tiden.

Nå er jeg irritert på meg selv over emo-greiene jeg rabler ned her. Men jeg har bestemt meg for å la det stå, selv om jeg føler veldig for å slette hele dette innlegget akkurat nå. Om det gjør meg til en tøffing eller en oppmerksomhetssyk crybaby vet jeg ikke. Det får nesten bli opp til deg.

Jeg er tom for ting å si. Ihvertfall ting som har noen som helst betydning. Alt jeg sitter inne med nå er enda mer ubetydelig og emo-preget enn det du kan lese over her. Så takk gudene for at jeg ikke publiserer det, med andre ord.

 

Her skulle jeg vel hatt et bilde...
Men jeg har bare webcambilder av meg selv.
Og et bilde av tre haier som uler mot månen.
Og et bilde av Jay og Silent Bob-lookalikes.

lol.

    Kommentarer: 0    Postet: 09.12.2010   Klokken: 23:40   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits