Kommentarer: 0    Postet: 20.12.2010   Klokken: 22:21   Kategori: Blogg

Heisann, der var den forsømte bloggen, ja.
Ingen unnskyldning. Ingen forklaring. Kjører rett på blogging, jeg.

 

Jeg blogger fra Moss. Fra den pinlig ryddige leiligheten som jevnlig gjennomgår visninger i disse dager. Det er hadebra leilighet, hallo hus! ... Vel, ikke for meg da. Jeg skal ikke bo hjemme lenger. Den tid er forbi. Det har den vært siden 29. august 2010, da jeg flyttet inn på rom 408 på Åsane Folkehøgskole, postnummer 5109 HYLKJE. Resten av familien flytter. Pappa og Sverre skal inn i hus sammen med pappas kjæreste og pappas kjærestes sønn. Leiligheten har vært vår siden jeg var ti år gammel, det skal bli veldig rart å se den solgt.

Uansett. Jeg blogger som sagt fra Moss. Hjemmefra. Jeg er helt utrolig avslappet, og overraskende full av energi. Overskudd. Det har pleid å være et fremmed ord, nå nyter jeg godt av det. Jeg koser meg så himla mye at blogging rett og slett ikke er nødvendig. I hvertfall ikke foreløpig.

 

Vi snakkes.

    Kommentarer: 0    Postet: 20.12.2010   Klokken: 22:21   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits