Kommentarer: 1    Postet: 18.01.2011   Klokken: 10:59   Kategori: Blogg

365 dager siden du forsvant. 365 dager siden du ikke lenger var blant oss og verden ble litt gråere, kaldere og tommere. 366 dager siden jeg brast ut i krampegråt og krøllet meg sammen i en liten ball på gulvet. Jeg ville at verden skulle stoppe. Hvordan kunne den fortsette som normalt når slik urettferdighet fant sted? Hvordan kunne alle rundt meg fortsette som vanlig når du var borte? Jeg forstod det ikke. Pakket dyna godt rundt kroppen og håpet å aldri våkne igjen.

Det tok tid. Det er 368 dager siden jeg klarte å sette ord på det. 369 dager siden han ringte meg og fortalte det, og jeg halvkvalt måtte svare at jeg allerede visste. At jeg ville i begravelsen.
At det var så jævlig urettferdig.

Det er 365 dager siden kloden vår mistet en av sine vakreste skapninger. Du var så god at det nesten var vondt. Du klagde aldri på situasjonen din, du var den sterkeste av oss alle. Vi som sitter igjen kan ikke fatte at du måtte dra. Det er de beste som går først, sier man. Jeg vet nå at det er sant.

Du skal vite at du var inspirasjon til siste slutt. At du fremdeles er det. Du klarte å gi en meningsløs død stor betydning, og tanken på deg og ditt mot har mang en gang drevet meg framover.

Om fire uker skal jeg hjem på ferie. Da skal jeg besøke deg og fortelle deg alt sammen. 

Hvil i fred, kjære Kristin. Vi her nede savner deg.

    Kommentarer: 1    Postet: 18.01.2011   Klokken: 10:59   Kategori: Blogg
maria Ramstad   Postet: 19.01.2011  kl:15:29
Missta faren min for et halvt år siden av kreft:( Heilt jævlig!

Håpe det går bra me deg, ikkje lett å savna någen sånn!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits