Kommentarer: 1    Postet: 24.01.2011   Klokken: 01:30   Kategori: Blogg

Jeg våknet med noe som lignet veldig på fyllesjuke i dag, til tross for at jeg ikke drakk en dråpe alkohol i går. Jeg subbet rundt i pysj, vasket klær og forbannet hodepinen. Jeg følte meg ekkel og giddalaus og utrolig sliten.

Dager som dette har jeg blitt vant til. Jeg pleier å sove meg gjennom dem og takke gud og hvermann når jeg kan våkne til en ny morgen og fornyet energi. I dag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Jeg tok iPoden og jakka med på tur. Ut i kveldslufta, i høyt tempo opp bakkene. Jeg kunne kjenne oksygenet kile meg nederst i lungene, og hjertet banket hardere enn på lenge. Jeg kunne nesten ta på følelsen av liv og muligheter som venter rundt svingen.

Jeg er alltid redd for å gjøre sånne ting. Redd for at det ikke skal fungere, redd for å oppdage akkurat hvor svak jeg egentlig er. I dag trosset jeg det, og lot meg selv overraske av hvor frisk jeg har blitt. Jeg klarte turen uten problemer og store ønsker om å dø.

Humøret er tilbake. Jeg kjenner en stolt rådyrkonge i magen. Jeg har vunnet enda en kamp.


God natt.

    Kommentarer: 1    Postet: 24.01.2011   Klokken: 01:30   Kategori: Blogg
keowyn   Postet: 24.01.2011  kl:16:31
flinke deg. :)


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits