Kommentarer: 0    Postet: 31.01.2011   Klokken: 09:59   Kategori: Blogg

Etter en litt fin og litt merkelig helg er det skoleuke igjen. Vi er midt i poesiarbeidet, og jeg sliter. Forhåpentligvis kommer inspirasjonen snikende snart. Akkurat nå sitter vi i hesteskoformasjon i klasserommet og utveksler erfaringene vi har hatt hittil.

Tankene mine vandrer til helt andre ting, helt andre steder. Jeg tenker på skoleklassen fra Mexico som i disse dager besøker skolen, og som flokket seg rundt bordet til frokosten i morges. De har tydeligvis helt andre frokostvaner enn oss slappe nordmenn - her er det bare et par prosent som står opp til frokost om morgenen. Jeg tenker også på Klokkemakeren. Gert Nygårdhaugs nyeste bok, som handler om tid og rom og naturlover og poesi. Jeg blir inspirert av måten han vever naturfagsemner inn i skjønnlitteraturen, og får lyst til å gjøre det samme. Jeg tenker på møtene som venter meg et stykke fram i tid. Det er mye som må gjøres, og jeg kjenner en klump i magen bare jeg tenker på det.

 

Nå begynner undervisningen. Jeg prøver å forholde meg positiv, selv om jeg kjenner dette kan bli en krevende skoletime. Blåmandag, anyone?

 


Jeg er helt våken, altså. Lover.

    Kommentarer: 0    Postet: 31.01.2011   Klokken: 09:59   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits