Kommentarer: 1    Postet: 01.03.2011   Klokken: 00:21   Kategori: Blogg

Hei o forsømte og bortgjemte digitale utleveringsdagbok. Jeg er hjemme i Moss på vinterferie, og jeg storkoser meg allerede. Pappa har skaffa seg nytt hus med kjæresten og det er helt fantastisk. Jeg har fått kjellerstuerom (dvs de har satt opp en seng og en bokhylle i kjellerstua til broren min, sånn at jeg nesten har eget rom. på sånn tre kvm. jej) og et bad jeg kan snu meg i selv om døra er lukka. Luksus, med andre ord.

Om du lurte på hvordan jeg ser ut usminka og nydusja etter en etterlengta lang søvn i tomt hus... Vel, da er du litt creepy, men du skal likevel få bildet du er ute etter.


Og om du i tillegg lurte på hvordan et lite nestenrom i en kjellerstue ser ut.. vel, da blir du ikke akkurat mindre creepy, men du blir antakeligvis veldig glad over at jeg legger ut dette bildet...

Dette har skjedd i det siste:

Tirsdag : Premiere på skolens fellesprosjekt. Jeg filma.
Onsdag : To forestillinger med skolens fellesprosjekt. Jeg filma.
Kristin kom på besøk, hele veien fra Moss.
Torsdag : To forestillinger. Jeg filma. Kristin og jeg dro inn til Bergen og så True Grit, og det var ganske fantastisk. Vi rakk også å drikke iste på Vågen med en viss Hans Majestet. Kult.
Fredag : Ryddedag på skolen. Etterpå stakk Kristin og jeg til byen igjen og Kristin var imponert over mengden folk i gatene, selv om byen var ganske tom.
Lørdag: Sightseeing i Bergen med Kristin. Akvariet, bybanen, shopping og caféer.
Søndag: Avreise sjukt tidlig, tog hjem fra Bergen med Mie, Kristin og Thea. Møtt av varm vegetarpai og ferdig oppredd seng. Zelda på 50" flatskjerm.


Mandag (altså i dag): Jeg sov så lenge jeg klarte (dvs til cirka 10.00 - folkehøgskolelivet har ødelagt min evne til å sove skitlenge), før jeg stod opp og drakk oboy til frokost og tenkte noe sånt som at livet umulig kan bli bedre. Så tok jeg muligens verdens lengste dusj mens jeg spilte p3 på full guffe og ikke trengte å bekymre meg for om noen ventet på sin tur. Så slang jeg på meg masse sminke og en blomst i håret og gikk tur i vinterværet. På vei ned mot byen gikk jeg forbi en bruktbutikk med vanskelige åpningstider som jeg derfor aldri har vært inne i før. Jeg bestemte meg for å gå inn og endte opp med å sikle på fantastiske møbler og gamle skrivemaskiner til mer enn fornuftige priser. Dro derfra en halvtime senere - en råfin og billig veske rikere. I byen møtte jeg litt kjentfolk, men tok snart bussen hjem til god mat og fin familie. Dagen ble avslutta med Winter's Bone på kino med verdens beste pappa.

 

 

Med andre ord, det er egentlig ikke tid til å blogge.

    Kommentarer: 1    Postet: 01.03.2011   Klokken: 00:21   Kategori: Blogg
Invi   Postet: 03.03.2011  kl:00:58
ZELDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits