Kommentarer: 0    Postet: 06.05.2011   Klokken: 07:25   Kategori: Blogg

   Det er vanskelig å beskrive synet av en 40 år gammel ire som skriker av full hals så spyttdråpene flyr ut mellom raden av stereotypisk skjeve tenner. Spesielt mye lettere blir det ikke av at denne iren har valgt å ikle seg en slitt gammel kjortel utenpå sine vanlige klær. Om iren i kjortel i tillegg skulle finne på å manøvrere rundt i Dublins gater i en stor buss, som er malt gul og formet som en båt ? ja da har du en nesten umulig jobb foran deg om du skal ha opplevelsen ned på papir. 
   Jeg kan kanskje begynne i den andre enden. For hvor kommer jeg inn i dette halvgale bildet? Jeg sitter selvfølgelig på første rad i denne gule båtbussen. Jeg har på meg en stor vikinghjelm av plast med to enorme horn, og jeg roper alt jeg kan i kor med iren i kjortel. Velkommen til Viking Splash Tours, la oss sammen gå ut i verden og skremme livskiten ut av cafémenneskene langs hovedgata.

    Kommentarer: 0    Postet: 06.05.2011   Klokken: 07:25   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits