Kommentarer: 3    Postet: 08.05.2011   Klokken: 02:20   Kategori: Blogg

Jeg har slitt med den lenge, og det er en sånn uro som spiser meg opp innvendig, og som det er nesten umulig å snakke med andre om.

HJELP ALT GÅR TIL HÆLVETTE.
Ro deg ned, alt kommer til å gå fint.
Ja, du har sikkert rett.
Punktum.
Angsten er der enda. 

Å være i en situasjon der verken sommerjobben eller leiligheten for neste skoleår er i orden sliter på nervene. Det lille angstdyret har vokst seg stort nå, og det klynger seg til innsiden av magen min med skarpe klør. Et år på folkehøgskole fikk dyret i sjakk, men jeg vet ikke hvordan det kommer til å oppføre seg nå som sommerferien er her allerede om ei lita uke.

Jeg merker stresset fysisk også. Jeg har halsbrann, jeg ser prikker, får jeg en fridag sover jeg rett og slett bort hele dagen, hodet dunker, jeg sliter med å fokusere, har konsentrasjonsvansker, det kniper i magen og jeg er sliten og irritabel. Når noe går galt bryter jeg sammen og vil grine. Det er psykisk sykdom på frammarsj. Jeg har så lyst til å bli frisk. Den uavklarte leilighetssituasjonen bryter ned mye av den positive utviklinga jeg har hatt det siste året.

Tanken på at den mentale helsa mi brytes ned hjelper jo heller ikke stort på angsten, så jeg ender fort opp i en mørk spiral.

Disse tingene tenker jeg på midt på natta en lørdag. Og enda flere ting også, egentlig. En full kjæreste, en fin pappa, et bortglemt togkort, en kronglete fortid, en forferdelig ryddejobb, en fryktet pakkeuke... Jeg har nok å tenke på. Det eneste jeg ikke har nok av nå er vel søvn. Godnatt.

    Kommentarer: 3    Postet: 08.05.2011   Klokken: 02:20   Kategori: Blogg
mylittleskeleton   Postet: 08.05.2011  kl:02:24
Ønsker deg en god kveld :)

Store hilsner fra Oda.
guro   Postet: 08.05.2011  kl:02:25
Håper du har hatt en strålende dag :-) God natt!
Invi   Postet: 08.05.2011  kl:20:42
Puuuuuust.
Om et par uker har du jo MEG som kan fikse alt. Nesten. Late som, ihvertfall.
Randy Newman? http://www.youtube.com/watch?v=1NvgLkuEtkA


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits