Kommentarer: 0    Postet: 20.03.2012   Klokken: 23:15   Kategori: Blogg

jeg prøver å slutte å være så sint på dere.

dere, ja. dere som har det så himla bra hele tiden. dere som skriver om så mye fint, viser bilder av så mye fint, forteller om så mye fint. som om dere gnir normalen inn i trynet på meg. neiokei, livene deres er kanskje ikke SÅ kule som dere vil ha det til. jeg vet det. der kameraet legger på fem kilo legger facebook på tre lass med lykke og regnbuer. men dere klarer jo uansett å være positive. dere klarer å smile dere gjennom alt sammen, trillende latter klinger i gangene på skolene og tusen blogginnlegg om lykke tastes fram fra hoppende fingre på utallige tastatur. om ikke lykke så interiør. eller sko. eller paradise føkkings hotell. selv de som har problemer kan skru av hodet i noen minutter og snakke om paradise føkkings hotell.

og der begynte banningen. 

før trodde jeg at jeg var sint på simpelheten deres. sint fordi dere ikke så elendigheten, fordi dere ikke forstod hvor fælt og stressende alt faktisk var. nå kjøper jeg ikke min egen forklaring lenger. det er sjalusi det jeg føler. god gammeldags sjalusi. jeg er grønn av misunnelse over at det finnes så mange av dere der ute. folk som kan snu på alt så det blir fint, folk som kan takle uventede nedturer uten å kollapse i sengen og sove seg gjennom døgn etter døgn fordi verden er for farlig og vanskelig. dere går ut døra uten å tenke over det en gang. fy faen så sint jeg er på dere.

nå som jeg er i ferd med å bli bedre, og kan kjenne på roen og tryggheten og lykken, er jeg om mulig enda litt sintere.  for om dette er normalen... om dere faktisk er så lykkelige som dere vil gi uttrykk for - om vanlige folk har det sånn hele tiden... hvorfor smiler de ikke mer? hvorfor danser de ikke barbeinte på gresset
hver eneste.
bidige.
dag?
hæ?

det dere tar for gitt har jeg lyst til å knuseklemme og tilbe. 

det gjør meg sint at dere er så glade, men enda sintere at dere ikke kan vise det bedre. nyte det mer. takke guder eller skjebne eller hva det nå enn er dere takker.

jeg er dobbeltmoralsk som faen, jeg er sykelig opptatt av å pleie min egen elendighet, og mest av alt er jeg sint.
(men jeg jobber med saken. og jeg blir stadig bedre. snart kan vel jeg òg ta lykken for gitt)

    Kommentarer: 0    Postet: 20.03.2012   Klokken: 23:15   Kategori: Blogg


Designet er laget av Silje Lien.
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits