Kommentarer: 0    Postet: 23.04.2013   Klokken: 18:45   Kategori: Instagram

 

Det har vært oss i ti måneder nå.

Historien vår går helt tilbake til juli 2009. På en måte. Oss ble det ihvertfall ikke før juni 2012.
Siden det har vi rukket å bli samboere, adoptere katter og kjøre over fjellet i en gammel Opel.
For å nevne noe.

 

kjærleik


    Kommentarer: 0    Postet: 23.04.2013   Klokken: 18:45   Kategori: Instagram
    Kommentarer: 0    Postet: 16.04.2013   Klokken: 22:59   Kategori: Instagram

Jeg har naturligvis instagram-konto, på grunn av stort eksponeringsbehov og en veldig flott Galaxy S3. Selv om jeg ikke har ordentlig fotoutstyr blir noen av bildene veldig veldig fine. Instagram-profilen min er nå full av myke, varme minner av pels, kaffe, utland, sol og regn.

Jeg har lenge tenkt på hvor fint det hadde vært å ha noen av bildene i fysisk format. I en digital verden kan jo ting skje. Telefoner kan falle i bakken og knuse i tusen biter, og kopper med varm kaffe kan velte over en datamaskin på stuebordet så gnistene fyker. Nå har jeg riktignok dropbox som backup, men jeg føler likevel ikke at bildene er trygge, sånn som de burde være. De er tross alt minner! 

Vel, i dag gjorde jeg faktisk noe med det. Nå har jeg bestilt en fin, prikkete fotobok full av minner! Lars og jeg pryder forsiden, for dette blir liksom vår bok. Innflyttingen hans og opprettelsen av min instagram-konto skjedde noenlunde samtidig, så for oss blir bildene en slags dokumentasjon av alt vi har vært gjennom så langt. I tillegg er det en god porsjon med katter, og en god del bilder fra turen jeg hadde til Tyskland i mars i år. 

Ble superfornøyd med forhåndsvisningen, så nå er det bare å vente på å få boka i posten. Hurra! 

    Kommentarer: 0    Postet: 16.04.2013   Klokken: 22:59   Kategori: Instagram
  • Profilbilde 19, Bergen
    Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

  • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits