Kommentarer: 1    Postet: 29.11.2008   Klokken: 23:21   Kategori: Blogg

- Te kunne være så gøy?

- Indiana Jones er kjempegøy etter en viss dose sukker?

- Steforeldre er lette å kaste ut av stuer?

Og med det takker jeg for meg og setter i gang det enorme ryddeprosjektet i stua.
G'night.


[FUNFACT: Jeg skrev dette i går kveld, men blogg. no er ikke samarbiedsvillig for tida.]

  Kommentarer: 1    Postet: 29.11.2008   Klokken: 23:21   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 29.11.2008   Klokken: 12:26   Kategori: Blogg

Det mangler en jeksel der nå. I munnen min altså. Det er derfor den er veldig rar akkurat nå.
Jeg trakk tanna i går, og jeg er veldig stolt. Det var riktignok en melketann, men fremdeles en jeksel. Jeg fortalte tannlegen at jekselen hadde vært løs i flere måneder, men ikke ville ut, og at det begynte å bli temmelig vondt i og med at tanna over var på vei ut over den. Tannlegen tittet på den i tre sekunder før dommen var klar. Den måtte ut, det var ingen nåde. Så han tok fram en sprøyte på størrelse med et balltre og stakk den inn i tannkjøttet mitt. Pinglete som jeg er påpekte jeg at det var temmelig ubehagelig, men jeg tror det faktum at munnen min var halvåpen og halvt lam gjorde det vanskelig å skjønne hva jeg sa. Tror det var derfor han ikke fikk med seg at jeg var litt skeptisk til å la han stikke en diger tang inn i munnen min også. Eller at det var litt vondt når han dro i tanna mi med den. Han reagerte i hvertfall ikke når jeg sa det, han bare nynnet litt før han tok et skikkelig røsk, og plopp, så var tanna ute. Hele prosessen var over på et kvarter, og jeg fikk tanna med meg i en liten gul plastkiste.

Tannlegebesøk er alltid litt skumle. De bruker aldri så mye eller lite tid som du beregner, og man ser ikke munen deres, for de gjemmer seg bak turkise munnbind.
Kanskje tannleger har skikkelig ekle tenner?
Gule og hullete.. Eller skjeve og fulle av plakk...  Eller bruker de kanskje munnbindene for å skjule de onde smilene de har når de borrer i eller trekker tenner på uskyldige mennesker? We might never know.

Jeg har aldri skjønt hvorfor normale mennekser ønsker å bli tannleger. Enten er du en psykopat som lever av andre menneskers smerte, eller så har du en syk tannfetish. Er det ikke den ene, er det den andre. Riktignok finnes det sikkert de tannleger som er en salig blanding også. Normale mennesker som frivillig bestemmer seg for å dedikere livet sitt til tenner derimot? Jeg tviler. Morraånder, plakk, spytt, blod... Jeg skjønner det virkelig ikke.

teeth

  Kommentarer: 3    Postet: 29.11.2008   Klokken: 12:26   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 28.11.2008   Klokken: 21:39   Kategori: Blogg

Slapp av, bollekveld blir ikke så intimt som det først høres ut som. Tror jeg.
Man kan aldri være helt sikke når det er snakk om Alexander.
Alexander og jeg har planlagt å ha en gjenforeningskveld sammen helt siden siste teaterdag i oktober. Jeg skal bake boller og Alexander skal kjøpe tekopper. Jeg blir veldig, veldig glad av fine tekopper. Det har ikke utvilket seg til en fetish enda, men jeg frykter det verste... Nå har vi i alle fall fått satt en dato, og i morgen blir det galskap på høyt plan. Aurora skal visst også komme, så da blir det dobbeltgøy. Jeg skal passe på at Aurora tar med kamera så hendelsen blir dokumentert. 


Hai er heite.
Såpass heite at jeg skal utdanne meg til marinebiolog. Spekkhoggere, hvaler, delfiner og seler er også god drahjelp, men hai, og da spesielt hvithai, er absolutt tøffest av alle. Killah Machiine!
Men visste du at det er flere menesker som dør av kokosnøtter enn haier hvert år? Det er helt sant.
I motsetning dreper mennesker flere millioner haier hvert eneste år. På grusomme måter.
Tnx a lått Jaws...

Jeg tok forresten dykkersertifikatet i sommer. Det var vanskelig, men all worth it. Dykking er kjempespennende, og veldig gøy. Hvis jeg får masse penger skal jeg bruke det på utstyr så jeg kan dykke hver eneste uke. Foreløpig må jeg holde meg til Sydendykk i sommerferien. Heldigvis har pappa lovet meg at neste vinter skal vi til Egypt og dykke i rødehavet, og da skal vi finne steder som tilbyr haidykk også.  Åh, så herlig! Ti meter nede i krystallklart, blått vann og omringet av masse haier.
Orgasmetanke? Ouh jess.
Fetish? Bare nesten.
<3

Hai hai hai hai hai hai hai hai hai.
Hviiiiiiithaaaaaaai!


Hvorfor jeg skriver om hvithaier, haidykk og slike ting?
Fordi Stian hater det.

Kjedelig blogginnlegg, you say?
Ai kikkz yo in ze nøtts.

  Kommentarer: 2    Postet: 28.11.2008   Klokken: 21:39   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 27.11.2008   Klokken: 22:48   Kategori: Blogg

Det var meg.

Jeg jublet over at bandet har fått en spillejobb på Tivoli Amfi 10. desember. Altså skal jeg stå på scene og gaule om to uker! Jeg har ikke gledet meg så mye til noe på veldig, veldig lenge. Det var helt fantastisk, og all kvalme og alle vondter var glemt i et deilig, lykkepilleaktig, nesten gladkristent øyeblikk. Sangpedagogen min virket derimot ikke like fornøyd. Hun tror brystklangsyngingen jeg gjør i bandet vil ødelegge for alt arbeidet vi har lagt ned i hodeklangjobbing. Kompliserte greier (det er overraskende få som kan forskjell), men det er egentlig ikke så ille som hun skal ha det til. Riktignok bruker jeg et kvarters tid på å omstille meg til hodeklang etter en bandøvelse, men no biggie som de sier i Burn After Reading. Nå håper jeg bare at foreldrene mine surrer seg til å komme. De pleier å glemme konsertene mine, eller legge planer som kræsjer med dem (jeg begynner å lure på om de gjør det med vilje...) hvert eneste år. Men ikke denne gangen! Nå har jeg nemlig sangopptreden 30. november, 5. desember, 9. desember, 10. desember, 11. desember og 21. desember. To med kor, to med band og to med kulturskolen. Altså skal det være godt gjort å ikke få med seg i det minste én.

Vi prøver forresten å finne en slags stil til bandet. 
Har fått det ned til tre alternativer:

1.
penthouse2

2.
torryenghs

3.
oktoberfest

Hva synes du?

  Kommentarer: 2    Postet: 27.11.2008   Klokken: 22:48   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 27.11.2008   Klokken: 14:12   Kategori: Blogg

I dag måtte jeg gi tapt for sykdommen og dra hjem fra skolen allerede i tredje time. Svimmel, vondt i magen og sliten i hele kroppen. Veldig dårlig timing. Desember er den absolutt travleste måneden på lenge, og jeg har rett og slett ikke tid til å bli syk nå.I tillegg føler jeg at karakterene mine synker litt her og der som følge av lite pugging og lesarbeid, og når jeg endelig bestemmer meg for å virkelig pugge er jeg så svimmel at jeg ikke klarer å løfte opp boka en gang.


Heldigvis har jeg lært et par ting i dag allikevel.

1. Ibux er min beste venn. Hjelper mot alle smerter.

2. Ibux er min verste fiende. Man blir visst trøtt, simmel og kvalm av dem.

3. Søvn lindrer Ibuxplager.

4. Sjokoladekaffe + julekake = Killer Combo

5. Oprah er ikke så ulik andre damer i førti- eller femtiårskrisa. Problemet er bare at noen bestemte seg for å gi henne et eget TV-program, og nå får hun spredd galskapen til altfor mange mennesker.

  Kommentarer: 3    Postet: 27.11.2008   Klokken: 14:12   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 25.11.2008   Klokken: 07:58   Kategori: Blogg

This is how I feel right now:

yawn

yawners

yawningwoman

yawningbaby

yawningcat

Gjesper du nå?

  Kommentarer: 1    Postet: 25.11.2008   Klokken: 07:58   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 24.11.2008   Klokken: 20:52   Kategori: Blogg

angryface

angrypunch

 

angry


Føler for å rope til noen. Eller alle.
Men jeg orker ikke bråk.
  

  Kommentarer: 1    Postet: 24.11.2008   Klokken: 20:52   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 23.11.2008   Klokken: 18:48   Kategori: Blogg

dsc00101dsc00096dsc00097 
dsc00102dsc00103dsc00104


Forresten, se hva jeg fant!
Det er fra i sommer en gang, I think.
Ragni + Lite å gjøre + En kam =
dsc00046

  Kommentarer: 0    Postet: 23.11.2008   Klokken: 18:48   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 23.11.2008   Klokken: 16:55   Kategori: Blogg
I challenge yooou.
I innlegget under sier jeg min mening om:

Rusk
Veggen Min
Midnattstur
Aurora
Jens Bjørneboe
RU'ere
Nintendo 64
Pappa
Lukten av høst


Nå vil jeg at alle andre skal si sin mening om akkurat det samme.
Hvorfor?
Jeg kjeder meg.
O_o

Nais. Nå vil jeg reise.
Irland perhaps?
road
  Kommentarer: 1    Postet: 23.11.2008   Klokken: 16:55   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 23.11.2008   Klokken: 13:13   Kategori: Blogg

Girls in white dresses with blue satin sashes, Snowflakes that stay on my nose and eyelashes, Silver white winters that melt into springs, These are a few of my favorite things. When the dog bites, When the bee stings, When I'm feeling sad. I simply remember my favorite things.
And then I don't feel so bad

- Utdrag fra My Favorite Things, Sound of Music.

Jeg er ikke superkeen på jenter i hvite kjoler med blå sløyfer, men sangen er veldig søt i alle fall. Favoritting er alltid gøy, litt fordi alle mennesker har noen særheter på akkurat det punktet. Tom Waits har flere enn andre. Han elsker blant annet lyden av fotballsupportere i Argentina og kinesiske krangler (hele lista finner du her). Jeg elsker Tom Waits.

Jeg har laget en liste over andre ting jeg er veldig glad i. Enjoy.

Rusk: Smårusk i øynene om morgenen er supert. Helt sant, jeg blir overlykkelig hver gang jeg våkner med øyerusk. Særlig hvis jeg har god nok tid til å ligge i noen minutter og kjenne at det stikker meg i øyet. Riktignok er øyerusk bare gøy om morgenen. Rusk midt på dagen er bare veldig irriterende.
Veggen min: Jeg klarte endelig å sette av tid til å dekorere veggen min. En diger bunke gamle filmblader og en saks resulterte i overlappende utklipp over nesten hele kortveggen på rommet. Det ser sinnsykt tøft ut, så nå blir jeg glad hver gang jeg ser den.
Midnattstur: Jeg er et nattdyr. Jeg får all inspirasjon, glede og energi i timene mellom 22:00 og 02:00 om kvelden. Uheldigvis er det i den samme perioden som man egentlig bør sove. Derfor får jeg sjelden dratt nytte av det. I noen ferier og helger derimot hender det at jeg blir oppe lenge. Hvis jeg i tillegg får tillatelse til å gå en tur alene er det ren lykke.
Aurora: Det mest geniale mennesket på jordas overflate. /discussion
We haz mind powah, and we ownz you in bokstavsheksleken.
Tarantino: Har du noensinne sett intervju med fyren? Han er både kjempesøt og utrolig irriterende på en gang. Jo, også lager han verdens beste filmer selvfølgelig. Lagde i alle fall. Nå virker det som han har tatt en pause fra de gode filmene.
Jens Bjørneboe: Han har skjønt at menneskeheten er crap. Takk, Jens.
RU'ere: De er så utrolig søte. Alle sammen faktisk. Savnsavn.
Nintendo 64: Pappa kjøpte Nintendomaskin til oss når vi var bittesmå og den var hel ny. Mamma ble rasende fordi den var så dyr. Jeg husker vi hadde både Zelda, Super Mario og Pokémon. Vi har faktisk både spillene og maskinen enda tror jeg. Pappa pleide alltid å kjempe mot Bowser, også løp jeg og Sverre bak sofaen og var pissredde. Bowser er egentlig veldig skummel. Nesten på linje med Hufsa.
Pappa: Hvor hadde vel jeg vært uten han? Ingen har stilt opp for meg så mye som min kjære far, og ingen har vel påvirket meg så mye heller. Pappa er en slags bestekompis samtidig som han er pappa. Vi er filmentusiaster og musikkfreaks, og vi er ofte enige når det kommer til politikk. I tillegg eier pappa masse Bjørneboe. Vi kan prate i flere timer, og han kjenner meg bedre enn jeg kjenner meg selv til tider. Pappa'n min er super.
Lukten av høst: Høsten er egentlig temmelig kjip. Det regner og det er kaldt og sommeren er over. Men allikevel elsker jeg lukta som dukker opp bare om høsten. Når man går ute i kulda om kvelden på, hvis det nettopp har regna, eller ikke har regna på veldig lenge, så lukter det rett og slett løv og farger.

  Kommentarer: 1    Postet: 23.11.2008   Klokken: 13:13   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 23.11.2008   Klokken: 10:25   Kategori: Blogg

Se hva jeg fant!

verona

Det er et bilde av Romeo- og Julieveggen i Verona, Italia. Takk fjesbok!
Jeg hadde nesten glemt den. Koret var der når jeg gikk i 5. klasse, og det var så utrolig koselig. Faktisk, så var vi vel egentlig ved Gardasjøen, men vi besøkte både Verona og Venezia i løpet av turen. Det var min første Utenfor-Skandinavia-Tur, og jeg hadde ikke med meg foreldre en gang. Jeg var temmelig stolt, for å si det sånn. Jeg husker at jeg delte rom med Charlotte og Vibeke, også var både jeg og Charlotte kjempesure på Vibeke, for ho fikk være oppe til ti eller noe sånt (ho gikk nemlig i 7.klasse). Det var egentlig en super ferie. Varmt og kjempegøy. Jeg savner Italia..  Det blir skikkelig kult å komme tilbake. Og nå skal Aurora være med også, så da blir det i hvertfall gøy.  Sommeren '09, jeg gleder meg!

Aurora er min retardunge. 

aurora

Vi skal jobbe i Posten sammen.
Som Pokétrenereeee!

 

  Kommentarer: 3    Postet: 23.11.2008   Klokken: 10:25   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 21.11.2008   Klokken: 23:23   Kategori: Blogg

Føler meg superproff nå.

Jeg har lagt ut enda et blogspotinnlegg, og det ser skikkelig tøft ut. Nevermind det håpløse og 100% meningsløse innholdet. Det ser kindof kult ut, and that's what's really important, sant?

  Kommentarer: 3    Postet: 21.11.2008   Klokken: 23:23   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 20.11.2008   Klokken: 22:10   Kategori: Blogg

Jeg skulle nemlig kommentere Thea sin blogg på Blogspot, og da ble plutselig alt så vanskelig. Kompliserte saker, men jeg endte altså opp med enda en blogg. Ikke så mye på den egentlig, men enjoy. Det var egentlig mye tøffere layout og oppbygging der, så mulig jeg bytter..? We'll see.

Exciting, isn't it?

  Kommentarer: 2    Postet: 20.11.2008   Klokken: 22:10   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 19.11.2008   Klokken: 21:58   Kategori: Blogg

Jeg poster litt mere Monty Python, jeg. Blir så glad av det. 
Altså, teknisk sett er faktisk ikke dette Monty Python,
men et av John Cleese, Michael Palin og Graham Chapmans tidlige prosjekter,
"How to irritate people".

john cleesemichaelpalingraham chapman706021


Jeg får alltid så lyst til å bli flykaptein når jeg ser den. 

 

FUNFACT:
Gemelo på spansk  betyr
tvilling, mansjettknapp eller kikkert

- The more you know.

 

 Nananananananana
 Nananananananana

  B   A   T   M   A   N   !

batman
   

  Kommentarer: 0    Postet: 19.11.2008   Klokken: 21:58   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 19.11.2008   Klokken: 19:49   Kategori: Blogg

Så vet du i alle fall det.

Jeg vet det også, fordi jeg fant en Monty Python linkliste  på Alienabsurditys blogg. Jeg aner ikke hvem han er, men jeg skal helt klart gifte meg med han. Aurora skal også gifte seg med han, så vi får dele. Ellers er ikke verden så kul. Mattetentamen gikk ikke fullt så bra som jeg først trodde.
 - Jeg fylte et rom med maling i stedet for å male veggene. Riktignok hypotetisk, but still...

Jeg klarte også, for andre gang på et halvt år, å glemme sangtimen min. Jej.
Sanglæreren min ringte meg og lurte på hvor jeg hadde blitt av. Temmelig flaut når jeg måtte innrømme at jeg hadde glemt hele sangøvelsen og ikke hadde så mye som en bitteliten grunntil å utebli. Julekonserten henger visst i en tynn tråd, for jeg har enda ikke fått øvd inn jazz-sangen min helt. Jeg må virkelig ta meg samme snart! Nå må jeg også prøve å få tak i sjefen min på Kiwi og avtale at jeg jobber til ni i morgen i stedet for til åtte, i bytte mot at jeg forsvinner en time for å øve med bandet.
Det
kan bli interessant. Sjefen min er nemlig skitskummel.

Sjefen min på en god dag.
monster

Aropos kjøttkaker - Jeg hadde egentlig tenkt til å forberede meg litt til norsktentamen i dag. Vi har fått temaet Skole og Skolemiljø, og en beskjed om at det er veldig lurt å finne fram brukbare kilder og inspirasjon på forhånd. Jeg begynte på det i stad, men nå sitter jeg bare her og irriterer meg over ordet skolemiljø. Ekkelt, ekkelt ord som politikere bruker når de vil gi oss dødelige inntrykket av at de bryr seg om barna som går på skole. Fysisk skolemiljø, Psykisk skolemiljø, Elevenes skolemiljø, Psykososialt skolemiljø... Jeg liker det ikke i det hele tatt.

Men nå får du unnskylde meg,
jeg skal sette meg i stua
og begynne på
Stillheten
av Jens Bjørneboe.
Jeg gleder meg.
 

  Kommentarer: 0    Postet: 19.11.2008   Klokken: 19:49   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 18.11.2008   Klokken: 20:12   Kategori: Blogg

Veldig lenge siden jeg har vært redd.

  Kommentarer: 2    Postet: 18.11.2008   Klokken: 20:12   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 14.11.2008   Klokken: 12:14   Kategori: Blogg

adamogevaelihagencarlihagen

fremskrittpartietsiv

frp

 Jeg koser meg altfor mye nå.

  Kommentarer: 3    Postet: 14.11.2008   Klokken: 12:14   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 14.11.2008   Klokken: 11:56   Kategori: Blogg

Jeg hadde prøvetime med bandet i går, og det var overraskende morsomt. Etterpå var de veldig spente på om jeg hadde lyst til å fortsette, om det hadde vært gøy, om det var noe jeg ikke likte, og sånne ting. Veldig rar opplevelse. Jeg har hatt lyst til å synge i band siden 8. klasse, og har mast på utrolig mange mennesker, og plutselig er de noen som ber meg på sine knær (nesten i hvertfall!) om å bli med i bandet deres. De har nemlig ingen vokalist, og julekonsertene nærmer seg.
  - Ragni to the rescueeee! 

Og sangene er som følger:

Toto - Rosanna

Journey - Small Town Girl

Whitesnake - Is This Love

Jackson Five - Blame It On The Boogie

  Kommentarer: 0    Postet: 14.11.2008   Klokken: 11:56   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 4    Postet: 13.11.2008   Klokken: 15:16   Kategori: Blogg

Arbeiderpartiet går inn for EUs tjenestedirektiv!   - Dagbladet og VG

Dette er jo direktivet som uten tvil vil sørge for økt sosial dumping, og elendige arbeidsforhold for utenlandske arbeidere, og som kan ha store konsekvenser for norske arbeidere også. Det kalles "fri flyt av tjenester", og går i hovedsak ut på å gjøre det "lettere å etablere tjenester i andre land enn sitt eget" (vg.no), men i bunn og grunn er det snakk om at arbeidere som drar til utlandet for å jobbe kan gå rett i jobb når de kommer, etter de samme reglene og lovene de jobber etter i hjemlandet sitt.

Høres det ikke flott ut? Joda.. Helt til du setter det ut i virkeligheten. Hvis en polsk arbeider kommer til Norge vil han bli nødt til å jobbe for lønn som kanskje kan brødfø han hjemme i Polen, men her i Norge ikke er nok til ei flaske brus en gang. I tillegg får han ikke fagorganisere seg, for det er ikke sånn det fungerer i Polen.

Altså kan norske bedrifter, byggefirmaer eller private kapitalister hente inn billig arbeidskraft fra utlandet, betale dem luselønn og la dem jobbe i elendige forhold - uten å få fagforeninger på nakken, og så sende dem tilbake til hjemlandet igjen når jobben er ferdig. Ja, for noen oppholdstillatelse i Norge kan man glemme. Man er her for å jobbe. Om du så har jobbet og bodd her i fem år (eller mer, for den saks skyld), spiller ikke det noen rolle. Det var jo bare en jobb. Og hva med de norske arbeiderene? Hva skjer med dem når arbeidsgiverene bare kan hente billig arbeidskraft fra utlandet i steden? Orker ikke tenke på det en gang..

Er det mulig å svike de norske (og utenlandske!) arbeiderene på den måten?

SKUFFA, SINT OG LEI AV RØDT SVIK!

  Kommentarer: 4    Postet: 13.11.2008   Klokken: 15:16   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 12.11.2008   Klokken: 22:10   Kategori: Blogg

Andreas og jeg fikk en sekser på foredraget vårt om konflikten mellom Israel og Palestina!
Jeg veit jeg har nevnt det på bloggen min før, men jeg synes liksom det fortjente mer plass.
Anywhom, læreren var superimponert, men mente vi kunne vært litt mer objektive . . .  *kremt*
Men en sekser fikk vi altså! Og det skulle egentlig bare mangle. Vi snakka i 20 minutter uten manus, og kunne egentlig ha holdt på mye lenger enn det. I tillegg hadde vi en strålende PowerPoint-presentasjon til å backe det opp. Det var overraskende lett, mye på grunn av at det er en sak vi begge brenner for, og derfor kunne mye fra før.
Skryt, skryt, skryt, skryt, skryt.

Sånn.
All done and moving on.

Vi har nemlig enda et prosjekt som skal framføres.
"Den katolske kirke i Norge og i verden generelt".
Vi la siste hånd på mester(?)verket i kveld, og håper på en god karakter i morgen.

Wish us luck!Okai, bloggespørsmålrandomting:

    - Hvilken farge har sokkene dine?

  Kommentarer: 1    Postet: 12.11.2008   Klokken: 22:10   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 3    Postet: 12.11.2008   Klokken: 08:17   Kategori: Blogg
hemma
Someone do something?!
Dette kan ikke bli skolebildet mitt.
Kan ikke.
  Kommentarer: 3    Postet: 12.11.2008   Klokken: 08:17   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 0    Postet: 12.11.2008   Klokken: 08:09   Kategori: Blogg
Jeg ergrer meg over at jeg har det travelt, og løser det med å poste noen gamle bilder.
(Noe som igjen fører til at jeg får enda dårligere tid...)


Sofie og en struts.
Sofie er forresten skapningen til venstre.
dsc00505struts
agneskopiavdsc01051
Fleremånedergammelt bilde av Agnes på stranda,
og overetårgammelt bilde av meg på Solbukta.

Happy Times!
  Kommentarer: 0    Postet: 12.11.2008   Klokken: 08:09   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 11.11.2008   Klokken: 22:34   Kategori: Blogg
Har du noen gang gjort noe på ren impuls, til tross for at du veit innerst inne at det er temmelig dumt? Og har du i tillegg oppdaget etterpå at det var enda dummere enn du først hadde trodd?
Og har du gjetta deg til at det har i alle fall jeg?
For det har jeg. Flere ganger. Men senest i går kveld. Jeg føler den ekstremt ekle hosten, halsvondten og hemmisportrettskolebildet alle er indirekte konsekvenser av den lille, ekstremt dumme tingen. Selvfølgelig er det ikke det, men det føles sånn. Ting blir sånn hos meg. Alt henger liksom sammen... Tenk om det faktisk henger sammen da. Rent hypotetisk sett mener jeg. Er også sekseren i samfunnsfag og den überkule rødfargen håret mitt fikk på klassebildet konsekvenser? I så fall må jo den dumme tingen være delvis positiv.. Rent hypotetisk selvfølgelig, but still.
Anywhom, skoledagen gikk forholdsvis greit i dag. Å starte dagen med ti minutter Hobbiten-lesing er noe av det mest geniale noensinne. Bortsett fra at den teite oversettelsen trodde Bilbo het Sekker til etternavn.. Så var det prosjektfremføring, klassebilde, brannalarm, portrettbilde og fem minutter spansk før jeg måtte stikke på jobb. Gud, jeg hater de grønne uniformene. Hater, hater hateeer. Jeg vurderer å kjøpe meg et ekstrasett, kun med det formålet å brukes som peisfyring. Hadde blitt kvitt en del underbevisst aggresjon i alle fall. Fem timer med kasseløfting, kjølerom og masete sjef, og på toppen av det hele grønne klær?! Jeg skulle likt å møte djevelspermen som fant på det...


kiwi
Hva gjør dama så utrolig lykkepillaglad?
 a) Den grønne uniformen
 b) Purrebunten
 c) Handlevogna

 
 
  Kommentarer: 2    Postet: 11.11.2008   Klokken: 22:34   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 06.11.2008   Klokken: 11:16   Kategori: Blogg

4gk08big960x291

I dag begynner Globaliseringskonferansen!
Jeg gleder meg.


En hel langhelg med kule mennesker og spennende foredrag. Også skal Aurora være med også. Og vi skal leve på Rett-i-koppen. I tillegg kommer det masse RU'ere. Jeg har savna dem masse, så det blir kult. Hva mer? Jo, Knut Nærum kommer, Erling Borgen kommer, Aslak Sira Myhre kommer, Torstein Dahle kommer, My Little Pony kommer, det blir arrangert Bøllekurs og jeg skal oppdatere meg på Palestinasaken Det blir så sinnsykt überkoselig!

  Kommentarer: 1    Postet: 06.11.2008   Klokken: 11:16   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2008   Klokken: 16:28   Kategori: Blogg

Jeg takler ikke syke gutter. Eller syke menn for den saks skyld.
Det er ikke det at jeg mener de ikke har rett til å være syke en gang i mellom, alle blir jo det. Problemet er bare at når de først blir syke er det virkelig verre enn Sodoma og Gomorra. Ganger hundre. I hvertfall inni hodene deres. De klager og syter og snufser og stønner over små ting som hodepiner eller tette neser.
Pee-lease! Vi jenter har menssmerter og fødsler.
Men det glemmer de altså. De trenger jo omsorg! Helst fra en jente. Og helst hele tiden.

Under: Sodoma og Gomorra.
Nesten like ille som en manns hodepine.

islotswife

Jeg hadde lenge hørt om dette fenomenet med syke mannfolk. Faren min er nemlig ikke en av dem som blir 100% hjelpesløse og deprimerte på grunn av litt hodevondt, og han liker å mobbe de andre mannfolka for oppførselen deres når de er syke. Allikevel fikk jeg ikke oppleve det selv før i fjor sommer. Den daværende kjæresten min fikk influensa, og jeg dro dit for å trøste. Snakk om hjelpeløshet! Og jeg opplevde akkurat det samme med kjæresten jeg hadde sommeren etter. Håpløst.

Syk man.
headache

Grunnen til at jeg tar det opp nå er at de siste to dagene har vært brukt på prosjektjobbing med Andreas her hjemme. Andreas er forkjøla, og han lider må du tro. Lillebroren min er også her, for han har vondt i hælen sin. Såpass ille at han må klynke hver gang foten treffer bakken
(Men bare når det er folk i nærheten selvfølgelig).

  Kommentarer: 2    Postet: 04.11.2008   Klokken: 16:28   Kategori: Blogg
  Kommentarer: 1    Postet: 03.11.2008   Klokken: 21:26   Kategori: Blogg

Nå er jeg sinnsykt lei av Wikipedia. Har brukt altfor mange timer på å lese gjennom elendige artiker. Andreas og jeg skal nemlig skrive om Palestina og Israel i etterkrigstida. Kjempespennende tema, og en sak jeg virkelig brenner for. Problemet er bare at alle internettsider forteller forskjellige ting, og at Wikipedia (min høyre hånd i prosjektarbeid) er bare rot. Takk Gud for leksikon.

Noen av bildene vi vil bruke..
old ladypal20ladies20abuse20border20policeman

Jeg fant også ut at å ha Andreas hjemme hos meg er overraskende krevende. Han er "syk" (litt forkjøla) og klager konstant over det, og alt mammas potetgull forsvant plutselig. Derfor var det veldig koselig å møte Aurora i byen etterpå. Har ikke fått snakka ordentlig sammen på altfor lenge, så vi hadde mye å ta igjen. Også skal vi snart på Globaliseringskonferansen, og vi gleder oss supermasse!
Knut Nærum skal diiit!

Ai laikes. <3
knutnarum

Det eneste som egentlig plager meg litt er at det forkortes Glob.Konf. Veldig harry forkortelse, og hvis du først begynner å si det, klarer du ikke å stoppe. Mye mer irriterende enn det høres ut som.
Bleh. Jeg er dønn lei av å skrive nå..

- Hva er det egentlig alle andre jobber med på ettekrigstidprosjektet forresten?

  Kommentarer: 1    Postet: 03.11.2008   Klokken: 21:26   Kategori: Blogg
 • Profilbilde 19, Bergen
  Jeg er snart 20, bor i Bergen - men kommer fra Moss, liker rødvin og musikk og film og katter og han fyren som bor med meg. Jeg går VG2 kjemiprosess og blir lærling i Statoil til høsten.

 • Bloglovin Facebook Twitter YouTube
hits